alennushirmu-vauhdissa-alennushirmu-norm

On shoppailusesongin ehkä vuoden hiljaisin aika. Alennusmyyntien parhaat palat on jo napsittu kauan sitten (joulun välipäivinä jo ja tammikuun alussa) eikä kevätuutuuksia oikein ole vielä tarjolla. Kaupat yrittää tarjoilla syksyn ja talven sekä alennusmyyntien rääppiäisiä, ei kiinnosta!

Siksi ajattelin viimein toteuttaa pitkäaikaisen aikeeni ja alkaa pitää blogia tästä elämäni kalleimmasta ja oikeastaan aika nolosta heikkoudesta, hyvien alennusten metsästämisestä! Älkää pitäkö minua ihan hölmönä, tiedostan itsekin kuinka typerää on ostaa tavaraa vain sen vuoksi että halvalla saa, mutta harrastuksensa kullakin.

Se mikä tässä on blogissa on pointtina, on tarjota teille lukijoilleni ihan ilmaiseksi omaa ammattitaitoani, nimittäin erittäin rahanarvoisia vinkkejä ostoksissa säästämiseen! Olen siinä erittäin hyvä, tykkään siitä paljon ja tykkään kirjoittaa, miksi en siis jakaisi kokemuksiani ja ideoitani teidän kanssanne.

Aluksi kerron yleisesti ostamistrendeistäni. Ensinnäkin, ostan siis suurimman osan ostoksistani netistä. En siis ole niitä kauppojen alennusmyyntien ryntäilijöitä, koska vihaan kaupan kuumuutta, sitä kuinka tukka sähköistyy ja aina on liikaa kamaa sylissä. Mulla on lisäksi pari lasta, enkä lähde mielelläni heidän kanssaan kauppaan. Siksi ostan ruokaa lukuunottamatta kaiken netistä. 

Ostan aika paljon vaatteita, koska tykkään sitten kierrättää niitä kirpparilla. Lapset ei käytä koskaan käytettyjä vaatteita, myyn edelliset aina kirpparilla enkä kierrätä lapselta toiselle kuin niitä kuteita mistä tykkään aivan erityisesti. Itsekin tykkään kulkea siisteissä kamppeissa ja erityisen koukussa olen urheiluvaatteisiin! Lisäksi ostan jonkin verran leluja, sisustustavaraa ja ihan päivittäistavaraa lampuista ja lakanoista lähtien. Teen jotain ostoksia oikeastaan ehkä noin kolme kertaa kuussa, en ihan joka viikko.

Kaiken juju ovat alennuskoodit ja muut alennuksiin oikeuttavat kampanjat ja kupongit, joita on hajallaan netissä siellä ja täällä. Tästä voisin kirjoittaa vaikka kuinka paljon miten tämä systeemi toimii. Tämä on niin tärkeä asia, että todennäköisesti teen tästä postauksen hyvin pian. Alennuskoodeja on erittäin työlästä poimia eri paikoista, siksi on tärkeää tietää, mistä niitä löytyy paljon kerralla! Mutta tästä sitten myöhemmin.

Nettiostamisessa on myös omat juttunsa mitkä on hyvä tietää ennen shoppailua. Siihen saa kulumaan aikaa ihan mielettömästi, siksi kerron teille, miten kaiken saa hoidettua mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti. Voin vaikka vakuuttaa, että minulla menee ostoksiin vähemmän aikaa kuin jollakulla teistä, jotka väittävät vihaavansa kaikkea shoppailua, teillä jotka ette edes ole alennushirmuja! Tehokkuus on in!