stylepit-alennuskoodit-alennushirmu-norm

Lupailin teille vinkkejä miten löydätte parhaita alennuksia netistä. Koska ostan itse paljon netistä enkä kuitenkaan halua käyttää siihen kovin paljon aikaa, olen kehittänyt itselleni tehokkaita tapoja löytää parhaita tarjouksia.

Ensinnäkin oikeastaan en silloin selaa mitään sivustoja, kun en tarvi mitään. Mutta heti kun tarvin jotain, menen ja etsin paikan mistä saan sen halvimmalla ja tietysti siinä sivussa tulee haalittua kaikkea muuta edullista mukaan. Tuleehan noita heräteostoksia, mutta kaiken kaikkiaan kaikki on käytössä, aika vähän kierrätän tavaraa kuitenkaan eteenpäin.

Nopeiden ja halpojen ostosten salaisuus on minulla yksi sivusto, eli Alennuskoodeja.fi. Eri kauppojen tarjoamat alennuskoodit ovat edullisten ostosten a ja o. On kuitenkin ihan järjetön työ lähteä selaamaan nettiä ja etsimään jokaisen eri kaupan tarjoaamaa koodia ja vielä vertailla mistä sais halvimmalla! Homma on senkin takia työläs että alennuskoodi voi löytyä myös nimellä kampanja, kampanjakoodi, alekoodi, alennus, tarjouskuponki, tarjous.... Sille on valtavasti nimiä!

Alennuskoodeja.fi sivustolla on suurin piirtein kaikkien käyttämieni verkkokauppojen koodit koottuna. Olen jo tottunut luottamaan siihen, jos sieltä ei tiettyyn kauppaan koodia löydy, sitä ei ole kaupalla tällä hetkellä voimassa. Sivustoa päivitetään nimittäin niin tiheään. Luin joskus jonkun jutun sivuston ylläpitäjän haastattelun, jossa tämä kertoi, että alekoodeja haalitaan hyvin erilaisista paikoista ja päivitetään koko ajan: sähköposteista, uutiskirjeistä, nettisivuilta jne. Tässä sivuston ylläpitäjät näkee valtavan vaivan ja me, ostajat, hyödytään tästä melkoisesti. Sivusto on tietysti täysin ilmainen käyttää ja sieltä voi tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiin, jossa on koottuna kaikki uusimmat alekoodit sekä juuri poistuvat koodit. Uutiskirje on ollut käytössä vasta vähän aikaa mutta tykkään siitä hulluna ja siitä on ollut mulle melkoinen hyöty!!!

Nyt tarvin lapsille vähän talvikampetta lisää. Stylepitillä olikin kuitenkin niin mielettömät alennukset ja sopivia tuotteita oli saatavilla, että tilasin vähän talvivaatteita myös ensi talveksi! Tytölle tilasin takin ja pojalle kengät. Lisäksi lasten vaatteita sai puoleen hintaan, tulihan niitäkin laitettua tilaukseen. Stylepitin alennuksen bongasin alennuskoodeja.fi sivustolta, eli -10 prosenttia yli 70 euron ostoksista! Hyödyin kaupassa ainakin 15 euroa plus lisäksi ne mitä löysin huippualennuksella Stylepitin alennusmyynneistä! Olin tosi tyytyväinen! Nyt oottelen vielä tilausta saapuvaksi. 

Oon tilannut tosi monesti myös Zalandolta, jonne on oikeastaan aina joku alekoodi voimassa. Nämä alekoodit bongaan aina alennuskoodeja.fi uutiskirjeestä. Toisaalta kannattaa käydä välillä sivuillakin, koska joitakin hyviä tarjouksia voi mennä ohi, eihän uutiskirjeessä kaikkia koodeja ilmoiteta. Oon lisäksi sivuston facebook-kaveri, siellä parhaista tarjouksista myös vinkataan. Facebookissa huomaa, että moni muukin on löytänyt sivuston: sillä on 28 000 tykkääjää!!!