Tulostin.jpg

Tulin pitkästä aikaa tänne kirjoittamaan. Viime kerralla kirjoittelinkin alennusjutuista ja tällä kertaa tulin kertomaan minun huikean hienosta löydöstä, nimittäin mistä löytää halvimmat tulostinmusteet! Käytän paljon itse tulostinta esimerkiksi askarteluissa, työjutuissa, kuvien tulostamisessa ja monessa muussa jutussa. Mielestäni tulostin on niin uskomattoman kätevä keksintö, kun säästyy käsin kirjoittamisen vaivalta ja sen kun naputtelee tekstin menemään ja tulostaa.

Minulla on käytössä Canonin Pixma MP495 tulostin, johon olen ollut todella tyytyväinen. Alennuskyttääjänä haluan tietenkin löytää ne kaikista edullisimmat tulostinmusteet. Käytän nimittäin aina tulostinmusteet.fi sivustoa, koska haluan löytää ne kaikista halvimmat musteet, sitä kun meidän taloudessa kuluu ja paljon! Tuolta sivustolta löytyy eri verkkokauppoja jotka myyvät musteita ja lisäksi voimassa olevat alennuskoodit sekä toimitusajat ja -maksut. Lisäksi sivustolta löytyy Tulostusopas tulostimen ja mustien valitsemiseen. Sanoisinko jopa erittäin kätevää!!

Tällä hetkellä esimerkiksi Inkclubin sivustolla saa alennuskoodilla 10% kaikista tuotteista sisältäen myös aletuotteet! Kannattaa käydä klikkaileen itselle sieltä uudet musteet niin voi esimerkiksi joulukorttiaskarteluihinkin tulostella materiaalia. Minä ajattelin tehdä tänä vuonna joulukortit siten, että otan valokuvan lapsistani, muokkaan kuvan kortiksi tietokoneella lisäillen tekstiä ja sitten tulostamalla valokuvapaperille. Todella nopea joulukorttivaihtoehto ja saa varmasti sellaisen kuin itse haluaa. Suosittelen kokeilemaan!

Askartelutarvikkeiden lisäksi meillä tulostellaan paljon myös lapsille värityskuvia ja puuhatehtäviä. Eipähän tarvitse koko ajan olla ostelemassa värityskirjoja, kun tulostaa mieluisia netistä. Värityskuvat tulostamme aina mustina kuten tekstitkin. Jos teen kortteja esimerkiksi synttäreille, silloin tulostan värillisenä. Meillä tulee siis käytettyä molempia mustepatruunoita, värillistä ja mustaa. 

Minut tuntien tiedätte, että verkkoshoppailu on heikkouteni. Siksipä en olekaan koskaan oppinut ostamaan tavallisista kivijalkamyymälöistä musteita vaan aina klikkailen itseni tuolle edellä mainitsemalleni sivustolle ja sieltä sitten halvimpaan musteverkkokauppaan. Siitä ei mene kauaa, kun musteet ovat kotona. On se kyllä niin paljon helpompaa tämä nettishoppailu entä lähteä autolla kylille ja sitten etsimään kohtuu hintaisia musteita tai muuta tarvitsemaansa. Kyllä tämä on vaan niin minun juttuni!